Dienos pietūs

P. Lukšio g.32
Vilnius

Dienos pietūs

Jogailos g. 4
Vilnius

Šventinės Naujienos

 

Salotos su antienos kojelių ,,CONFIT'' mėsa, keptais karamelizuotais burokėliais, mandarinais, šviežiais vyšniniais pomidoriukais, ančių kepenėlių paštetu, sūrio krepšeliu, balzaminės karamelės, sojų ir citrinų padažu / Salad with duck legs ,,confit'' meat, fried caramelized beets, mandarins, fresh cherry tomatoes, Foie gras, cheese bowls, balsamic caramel, soy and lemon sauce  12,00€       
   
Žemoje temperatūroje lėtai troškinta triušio šlaunelė su bulvių piure, karamelizuotomis daržovėmis (žirnelių ankšyts, morkytės, porai, kepti burokėliai) ir ypatinguoju raudonojo vyno padažu / Sous Vide rabbit leg with potatoes puree, caramelized vegetables (pea pods, carrots, leek, fried beetroot) and special red wine sauce

 14,00€
PICA SU TRIUŠIENA TROŠKINTA ŽEMOJE TEMPERATŪROJE       pomidorų padažas,  mocarela, triušio mėsa, karamelizuoti kepti burokėliai su svogūnais, ožkos sūris, rucola, burokėlių lapeliai /                                 PIZZA WITH SOUS VIDE RABBIT MEAT                                                      Tomato sauce, mozzarella, rabbit meat, caramelized fried beetroot with onions, goat cheese, rucola, beet leaves

25cm - 8,00€

30cm - 12,00€

45cm - 19,00€

   
,,PANNA COTTA'' - grietinėlės desertas su aguonomis, mangų tyre, karamelizuotais sezamais ir liofilizuotomis uogomis                                     ,,PANNA COTTA'' - cream dessert with poppy seeds, mango puree, caramelized sesame and lyophilized berries                 4,50€