Dienos pietūs

P. Lukšio g.32
Vilnius

Dienos pietūs

Jogailos g. 4
Vilnius

KARŠTIEJI PATIEKALAI - SECONDI PIATTI - MAIN DISHES

 

MĖSA · CARNE · MEAT  

Vištienos filė gabalėliai su pievagrybiais / Julienne di pollo
patiekiama su grietinėlės ir kario padažu, gruzdintomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis / Fried chicken fillet with mushrooms, cream and curry sauce, fried potatoes and fresh vegetables
         10,00 €
   
Antienos kepsnys su obuoliais ir bruknių padažu / Roasted duck fillet with apples and cranberry sauce 15,00 €
 
Šonkauliukai su barbekiu padažu, virtomis ir apkeptomis bulvėmis,        šviežiomis daržovėmis / Pork ribs with BBQ sauce, boiled and fried potatoes, fresh vegetables
 
11,00 €

Jautienos kepsniai kepti ant grotelių / Grilled beef fillet / Bistecca di manzo 

17,00 €
· su žaliuoju sviestu, virtomis ir apkeptomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis /               with green butter, boiled and fried potatoes, fresh vegetables
· su pipiriniu padažu, virtomis ir apkeptomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis /              with green peppers and cream sauce, boiled and fried potatoes, fresh vegetables
· su šviežio rozmarino, medaus padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis /                 with fresh rosemary , honey sauce, rice and fresh vegetable salad

Žemoje temperatūroje lėtai troškintas ėriuko kulniukas (su kauliuku) /           Slow brased lamb heel (with bone)

15,00 €
su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, keptomis cukinijomis, žaliaisiais šparagais, vyšniniais pomidoriukais ir ruduoju padažu / with boiled and fried potatoes, fried zucchini, green asparagus, cherry tomatoes and brown sauce  

Žemoje temperatūroje lėtai troškinti veršienos žandeliai su apkepta polenta / Slow brased veal cheeks with Polenta
   16,00 € 
(kukurūzų kruopų piurė) ir raudonojo vyno padažu / (corn grits pure) and red wine sauce   

ŽUVIS · PESCE · FISH

   
Krevetės keptos alyvuogių aliejuje su česnakais ir ,,chilli'' pipiriukais     (patiekiamos keptuvėlėje) /                                                                                     Shrimp baked in olive iol with garlic and ''chilli'' peppers (served in the pan) 12,00 €
   
Lašišos kepsnys / Bistecca di salmone  14,00 €
patiekiama su kuskuso kruopomis, daržovėmis, sojų ir garstyčių padažu / Salmon steak with couscous grain, vegetables, soy and mustard sauce   
   
Menkės filė su krevetėmis, porais, jaunomis bulvytėmis,  balto vyno ir grietinėlės padažu /                                                                                                   Coat fillet with shrimps, leeks, young potatoes, white wine and cream sauce 13,00 €
   
Tuno kepsnys su ''Caponata'' / Tuna steak with ''Caponata''                        (itališkas baklažanų troškinys su alyvuogėmis, kaparėliais, pinijų riešutais, ,,čili'' pipiriukais, razinomis, mėtomis, pomidorų padažu, kepintais migdolais) / (italian eggplant stew with olives, capers, pine nuts, ''chilli'' peppers, raisins, mint, tomato sauce, roasted almonds) 13,00 €
   
 Uoto kepsnys su krevečių, baravykų ir grietinėlės padažu /                           Halibut fillet with shrimp, porcini and cream sauce 15,00 €